Termopane Gealan S 8000 - 5 Camere

 • Adâncimea de construcție de 74 mm asigură o izolație termică și fonică foarte bună
 • Cameră principală de mari dimensiuni pentru susținerea rigidizărilor voluminoase din oțel
 • Geometria profilurilor bazată pe utilizarea rațională a materialelor protejează resursele și prin aceasta, mediul înconjurător
 • Un singur element de rigidizare din oțel pentru ramă, cercevea și stâlpi
 • Opțional, climat interior îmbunătățit și confort ambiental sporit datorită sistemului brevetat de ventilație GECCO – pentru o circulație controlată a aerului între exterior și interior
 • Disponibil în numeroase nuanțe acrylcolor și folii decorative (cu aspect de lemn)

Gealan S 8000
ferestre,termopane gealan,termopan,geam termopan,ferestre termopan,termopane,geam termopan

Preturi incepand cu 54 euro/mp

Termopane Gealan S 8000 - 6 Camere

 • Adancime de constructie de 74 mm
 • 6 camere de termoizolare de mari dimensiuni
 • Armatura din otel zincat de 1,5 mm
 • Sistem de etanseizare cu doua garnituri
 • Sistemul patentat GECCO de ventilatie
 • Coeficient de transfer termic de pana la 1,1 W/m2K, in functie de geamul folosit
 • Disponibil în numeroase nuanțe acrylcolor și folii decorative (cu aspect de lemn)

Gealan S 8000
ferestre termopan termopane gealan

preturi incepan cu 57 euro /mp

Termopane Gealan S 9000

 • Adecvat pentru montarea de geamuri triple funcționale cu grosimea maximă de 52 mm (STV® 54 mm).
 • Lățime vizibilă îngustă și înclinație de 15° pentru un aspect cât mai plăcut.
 • Tehnică inteligentă de etanșare cu până la trei planuri de etanșare.
 • Optimizat pentru utilizarea STV®, pentru lipirea uscată a geamului pe întreaga suprafață a marginii răsfrânte a cercevelei.
 • Izolare termică și fonică foarte bună datorită structurii cu 6 camere și adâncimii mari de construcție a ramelor oarbe și cercevelelor
 • Disponibil în numeroase nuanțe acrylcolor și folii decorative (cu aspect de lemn)

Gealan S 9000
ferestre,termopane gealan,termopan,geam termopan,ferestre termopan,termopane,geam termopan

preturi incepan cu 63 euro /mp

Termopane Gealan

Tamplaria din PVC sau Termopanul PVC este format din:

-profil din PVC,

-geam termopan,

-feronerie.

Policlorura de vinil (C2H3Cl) sau PVC este o substanță din categoria materialelor termoplastice cu o structură amorfă, material care permite o foarte buna izolare, este innovator  si raspunde tuturor nevoilor actuale.

PVC-ul a fost descoprit din greseala in secolul al 19-lea, mai exact in anul 1838 de catre fizicianul francez si chimist Henri Victor Regnault, plasticul a apărut ca un solid alb ce a fost expus la lumina soarelui. Materialul a fost dificil de prelucrat la vremea respective, incat a fost considerat nefolositor si nu s-a dorit utilizarea lui in aplicatii comerciale.

Cea mai importanta descoperire a avut loc in anul 1920 in Statele Unite, atunci cand savantul industrial Waldo Semon, angajat al companiei BFGoodrich, cauta un inlocuitor sintetic pentru cauciucul natural si a conceput ideea de PVC ca un strat rezistent la apa pentru tesaturi. Experimentele sale au produs in cele din urma policlorura de vinil, iar dezoltatorii produsului l-au folosit in diferite moduri precum: tocuri de pantofi, mingi de golf, haine de ploaie.  Astfel, PVC-ul a fost un excelent inlocuitor pentru izolatia din cauciuc a cablurilor si a fost folosit in mod intensiv pe navele militare americane in timpul celui de-al doilea razboi mondial.

In zilele noastre, PVC-ul este a treia cea mai bine vanduta marfa din plastic in toata lumea. Costul sau redus, durabilitatea excelenta si prelucrarea usoara, au facut ca acest material sa fie cea mai buna alegere pentru toate industriile, in special pentru industria constructiilor.

Termopane Gealan

Profilul Pvc este recomandat in industria constructiilor deoarece prezinta numeroase avantaje legate de calitatiile de izolare termica, protectie la incendii, avand in componenta sa aditivi pentru autostingere, inca de la inceputul incendiului, anuleaza tendinta de deformare si anuleaza efectul razelor solare ce duc la ingalbenirea profilului, fiind un material rezistent la factorii atmosferici, nu reactioneaza la substante chimice si este foarte usor de intretinut. Acesta este reciclabil, iar din punct de vedere termic este net superioar aluminiului, nu provoaca alergii sau alte influente negative asupra sanatatii oamenilor. Durabilitatea profilelor din PVC este foarte mare, avand o durata de viata de peste 50 de ani.

Impreuna cu Geamul Termopan, profilul PVC ofera o buna izolare fonica. Termopanul este o fereastra formata din doua geamuri de sticla, intre care se introduce aer uscat. Foile de sticla termopan sunt inchise etans, astfel incat locuinta isi va pastra temperatura stabila in sezonul rece. Sticla securizata ofera un grad de securitate sporit, riscul de taiere sau spargere este considerabil diminuat.

 

Spre deosebire de un geam obisnuit, geamul termopan se distinge prin randamentul energetic, rezistenta, design deosebit si intretinere usoara.

ferestre,termopane gealan,termopan,geam termopan,ferestre termopan,termopane,geam termopan