Adresa

Bucuresti

Numar Contact

0742 221 303

Email

office@gealan-ferestre.ro

Program

Luni …………..  9 – 17
Marti ………….. 9 – 17
Miercuri ……… 9 – 17
Joi …………….. 9 – 17
Vineri ………… 9 – 17
Sambata …………. Inchis
Duminica  ………… Inchis

  Sunt de acord cu preluarea datelor cu caracter personal. Pentru mai multe detalii vezi politica de confidentialitate!*

  Adresa

  Bucuresti

  S.C Window Solution S.R.L

  Fondata in 2010 ca un producator de ferestre si usi din PVC ( termopane ), compania noastra este un lider in productia de ferestre si usi, activa atat la nivel national cat si international.
  Natura foarte competitiva a industriei a dus la cercetarea continua si investitii continue în noi tehnologii si resurse umane.

  Cu fiabilitate exceptionala si inovatie, ne-am stabilit avantaje competitive pe termen lung si astfel am reusit sa obtinem performante in fiecare zi, dovada fiind cresterea ciferi de afaceri.

  Pentru clientii nostri, in ultimii 9 de ani, am integrat toate beneficiile si avantajele unei ferestre intr-un produs de inalta calitate, produs care garanteaza confortul si siguranta in casa ta! – termopane rehau

  Sistemele noastre de ferestre si usi ( termopane ) se disting nu numai prin precizia cu care au fost facute ci si prin aspectul deosebit, oferind coeficienti optimi de izolare termica si fonica.

  O gama larga de sisteme si profile oferite de noi asigura o durata lunga de viata, usurinta de intretinere, si putem spune ca am ajuns la un punct in care putem asigura satisfactia deplina chiar si pentru cei mai pretentiosi clienti. In aceasta industrie dinamica si progresiva, cu exploatarea de know-how am dobandit in aproape 10 de ani de activitate, ne impunem pe piata ca un punct de referinta in productia de ferestre si usi.