Rulourile Exterioare Aluminiu

Tamplaria pvc in combinatie cu geamul termopan asigura o bariera termica ridicata a spatiilor construite fata de mediul exterior. Din cauza razelor de soare directe aceasta bariera are nevoie de un ajutor in plus. Rulourile exterioare vin în ajutorul tamplariei creand impreuna o bariera termica si fonica foarte ridicata atat vara cat si iarna.

Rulourile exterioare din aluminiu cu lamele umplute cu spuma poliuretanica  au o varietate mare coloristica si dimensionala.
Ca si sistem aceste rulouri exterioare sunt compuse din ghidaje pe care culiseaza lamelele din aluminiu rulate pe un ax fixat intr-o cutie (caseta).

ferestre termopan termopane gealan

Avantajele Rulourilor Exterioare Din Aluminiu

Protectie excelenta impotriva razelor solare

Lamele din aluminiu umplute cu spuma de poliuretan asigura efectul black out si tinn caldura la exterior.Lamelele protejeaza mobilierul si plantele decorative de efectele razelelor ultraviolete daunatoare.

Protectie termica ridicata a spatiilor interioare

Rulourile exterioare impiedica incalzirea excesiva. Cunoscut ca efect de sera pe timp de vara acestea diminueaza pierderile de caldura, realizand o foarte buna izolatie termica iarna si vara.

Protectie fonica

Rulourile exterioare reduce si poluarea fonica considerabil. In anumite conditii pot fi o solutie  optima pentru cei care locuiesc in zone de trafic intens. Exemplu  langa linii de cale ferata sau in zone mai cu poluare fonica.  Rulourile exterioare asigura si realizeaza un confort sporit.

Controlul Dozei De Lumina

Lamelele rulourilor exterioare din aluminiu sunt prevazute cu micro perforatii in partea superioara a lamelei. In momentul in care intre-deschideti ruloul exterior se creeaza mici fante de lumina care permit nu doar iluminarea incaperii ci si ventilatia acesteia.

Protectie antiefractie

Cele mai multe efractii se produc prin intermediul ferestei. Rulourile exterioare de aluminiu pot asigura securitatea ferestrei prin bolturi. Rulourile pot fi dotate cu sisteme suplimentare anti-efractie.

Asigura Intimitatea

Indiferent de noapte sau zi va puteti asigura ca priviriile indiscrete nu vor patrunde in locuinta Dumneavoastra prin intermediul rulourilor exterioare.

Integrarea discreta a plaselor insecte in rulou

Rulourile exterioare din aluminiu pot fi dotate optional la cere cu diverse sisteme de plasa insecte rulou.  Pentru usi recomandarea fiind cele plisse sau glisant. Acestea facand parte integrata a sistemului, asigurand protectie totala impotriva insectelor cu un design placut si un confort sporit.

Design placut si modern.

Rulourile exterioare din aluminiu se pot executa in orice culoare din gama ral prin vopsire sau pot pot fi infoliate in cele mai uzuale imitatii de lemn ( nuc, stejar auriu, mahon, wenge ).

Control Total De Oriunde

Rulourile exterioare din aluminiu dotate cu motoare si telecomanda pot fi optional echipate cu centrala ZenPro. Centrala permite controlul rulourilor de pe telefonul sau tableta Dumneavoastra oriunde v-ati afla.

Suna Acum Pentru Detalii !

0742 221 303

0742 221 303

Suna Acum Pentru Detalii !

Actionarea Rulourilor Exterioare

Culori Disponibile